040 - 251 45 05 info@vlotwegverhuizingen.nl

Verhuisservice

Vlotte verhuisservice voor iedere verhuizing

We maken graag tijd vrij om u in een persoonlijk gesprek van advies te voorzien

Geen enkele verhuizing is immers hetzelfde en we streven ernaar om voor iedere situatie de allerbeste en slimste oplossing te vinden. Onze verhuisdiensten zijn onder te verdelen in vier groepen:

Particuliere verhuizingen

Bij elke verhuizing bieden wij verhuisdozen en verpakkingsmateriaal in bruikleen. Voor het allergrootste gemak kiest u ervoor om onze medewerkers uw meubilair te laten (de)monteren. Wij pakken zelfs, mocht u dat willen, uw complete huisraad in en leveren uw woning leeg en schoon op. Ook kunnen wij uw inboedel (tijdelijk) laten opslaan.

Verhuizingen van uw gehele inboedel

Wij brengen uw gehele inboedel naar ieder willekeurig adres in Nederland, om het daar vervolgens weer keurig neer te zetten.

Seniorenverhuizingen

Wij helpen bij het verhuizen naar een seniorenwoning of bejaardenhuis. Hierbij kunnen wij ook de complete inboedel verpakken, verhuizen of laten opslaan, en de oude woning leeg en schoon opleveren.

Verhuizing van enkele meubelstukken

Het verhuizen van grote, zware meubelstukken kunt u beter aan een expert overlaten. Wij brengen uw waardevolle meubels veilig naar hun bestemming.

Kleine verhuizingen

Weinig inboedel? Een paar losse, maar lastige stukken? Ook voor kleine verhuizingen kunt u ons inschakelen. Naar een studentenkamer bijvoorbeeld, of een klein appartement in de binnenstad.

Zakelijke verhuizingen

Het verhuizen van een bedrijf brengt veel met zich mee. Vlotweg Verhuisgroep verzorgt uw verhuizing vanaf het inpakken, demonteren en het opleveren van het oude pand tot het uitpakken en monteren in uw nieuwe bedrijfspand.

Verhuistraject

Bij bedrijfsverhuizingen zetten wij samen met u een verhuistraject op, zodat u vlekkeloos en zo efficiënt mogelijk de overstap kunt maken naar een nieuw bedrijfspand. Na het opstellen van dit plan heeft u één vast contactpersoon die de gehele verhuizing voor u coördineert.

Verhuismaterialen

We voorzien in alle noodzakelijke, moderne verhuismaterialen om uw bedrijfsverhuizing perfect uit te voeren. Denk hierbij aan kleine zaken als verhuisdozen, etiketten, archief- en computerbakken, maar ook aan rolcontainers en verhuisliften.

Verpakken en (de)monteren

U kunt uw inventaris natuurlijk zelf samen met uw medewerkers in- en uitpakken, maar om productieverlies te voorkomen laat u het over aan onze vakkundige medewerkers. Zij (de)monteren ook al uw werkplekken en (vergader)ruimtes.

Opleveren van uw bedrijfspand

Het schoon en leeg opleveren van een bedrijfspand kost behoorlijk veel tijd en energie. Onze professionals nemen u dit graag uit handen en verrichten bovendien de eventuele noodzakelijke reparatie- en herstelklussen.

Transport voor leveranciers

Bent u een leverancier van bijvoorbeeld keukens, (kantoor)meubelen of computers en elektronica? Wij verzorgen al het transport, veilig en betrouwbaar.

Heeft u te maken met andere verhuiskwesties of -problemen?

Samen vinden we zeker een geschikte oplossing.

Opslagdiensten

Vlotweg Verhuisgroep is gespecialiseerd in de opslag van inboedels, archieven en bedrijfsvoorraden, wat tegenwoordig hele gewone verhuisservices zijn!

Opslaghal

Zo beschikt Vlotweg Verhuisgroep over een grote opslaghal in Eindhoven, die aan alle gestelde eisen voldoet op het gebied van beveiliging, ongediertebestrijding en klimaatbeheersing. Daar zijn uw dierbare spullen gegarandeerd veilig.

Inboedelopslag

Of u nu gaat verhuizen naar een nieuwbouwwoning die nog niet klaar is, midden in een verbouwing zit of (tijdelijk) ergens anders heen verhuist en uw meubels wilt achterlaten: bij ons kunt u uw meubels tijdelijk tegen zeer gunstige tarieven opslaan. Vraag een offerte aan en ontdek de aantrekkelijke prijzen.

Wat doen wij?

Het kleine huisraad inpakken in dozen

Het (de)monteren van uw meubilair

Het vakkundig in- en uitladen van uw container

Het in- en uitladen van (alleen) grotere meubelstukken

Het ophalen van uw inboedel

Heeft u weinig spullen en beschikt u over eigen vervoer? U kunt uw inboedel ook zelf aanbrengen.

Archief of bedrijfsvoorraad aanhouden

Uw archief of bedrijfsvoorraad langdurig laten opslaan? Dat doet de regio Eindhoven en Zuid-Nederland het liefst bij ons! Veilig voor uw spullen en ontoegankelijk voor derden.

De tarieven voor transport en opslag zijn afhankelijk van de hoeveelheden, de kubieke meters en de overige vereisten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De interne facilitaire diensten van Vlotweg Verhuisgroep

Als eigenaar van een middelgroot tot groot bedrijf hoeft u niet altijd extra medewerkers in dienst te nemen om interne facilitaire opdrachten uit te voeren. Kies voor de allrounders van Vlotweg Verhuisgroep om uw klussen snel en vakkundig te klaren: voor alles wat met sjouwen, verdelen en installeren te maken heeft. Denk hierbij aan:

Het verzorgen van de interne verhuizingen

De interne distributie van pakketten en computerapparatuur

Het verzorgen van een postkamer

Het onderhouden van vergaderruimtes

Het verrichten van magazijnwerkzaamheden

Het verrichten van andere, uiteenlopende klussen

Contactformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Betrouwbaar verhuisadvies nodig?

040 - 251 45 05